Archiv článků

Jehňátko

Dnes ráno přišlo na svět naše první vlastní jehňátko, kterému jsme dali jméno MIA. , 

Novinka - speciální sleva

V roce 2017 pro vás připravujeme speciální slevu u pobytu delšího než 9 nocí a pro min. 2 ubytované osoby. Pro bližší informace nás, prosím, kontaktujte.

Malá kuchyňka v podkroví

Vybudovali jsme také pro potřeby 2 podkrovních pokojů kuchyňku na chodbě.K dispozici malá lednice, rychlovarná konvice, jednoplotýnkový vařič a nádobí k přípravě jednoduchých jídel a hlavně teplých nápojů.

Půjčení dětské postýlky

Nově je možné zapůjčit si u nás 1 cestovní dětskou postýlku s nastavitelným dnem za 290,- Kč/celý pobyt. Součástí je i kvalitní matrace, prostěradlo, přikrývka.

Ovečky na zahradě

Máme nový přírůstek do rodiny - 2 mladé ovečky Viki a Ronju, které jsme si dnes přivezli a doufáme, že nám pomůžou s údržbou naší rozlehlé zahrady. Přibyl ještě beran Ferda:-). Všichni se společně těšíme na jaro 2017:-).

Jednolůžkový pokoj - zajímavá cena

V nabídce máme také jednolůžkový útulný pokojík za velmi příznivou cenu - již od 280,- Kč/osobu/noc, bez TV. K dispozici WI-FI, rádio, rychlovar.konvice, lednice, nádobí, knížky, časopisy, venkovní posezení v zahradě. Sociál.zařízení společné s majiteli objektu (zvlášť WC a samostatná koupelna s...